Pizza catering op locatie

Mobiele pizzeria

Geef jouw feest wat extra’s. Voeg belevenis toe aan je feest. Huur een echte Italiaanse pizzabakker op locatie!

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten het feest niet snel zullen vergeten. Gedurende een periode van enkele uren bakken wij pizza’s op authentieke wijze in onze houtstookte ovens. Het pizzadeeg wordt vers door ons bereid en wordt ter plekke voor iedere pizza opnieuw met de hand gevormd en met verse ingrediënten belegd.

In ongeveer een uur bouwen wij onze keuken op, stoken we de houtgestookte ovens tot 400 graden en brengen we de ingrediënten in gereedheid. Daarna kan het feest beginnen met de pizzabakker aan huis.

We hebben geen stroom of water nodig, dus onze catering kan vrijwel overal! Doordat we gebruik maken van meerdere kleine steenovens kunnen we zelfs door een smalle deur naar de achtertuin of via een lift naar jouw dakterras!

Veel gestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen jullie cateren?

Voor de catering kunt u ons inhuren vanaf 40 personen. De workshop wordt verzorgd vanaf 30 tot ongeveer 200 personen.

Komen jullie door heel Nederland?

Jazeker! Maar ook daarbuiten. Wij gaan waar u ons nodig heeft.

Wat hebben jullie van ons nodig?

Weinig. We hebben zelf alle faciliteiten zoals werktafels en water. Er is geen stroom nodig, want onze ovens worden op hout gestookt. Eventueel een stroompunt voor verlichting als het buiten vroeg donker wordt.

Kunnen jullie ook binnen staan?

Ja, wij beschikken ook over elektrische ovens. Hiervoor is wel krachtstroom nodig. We kunnen ook gedeeltelijk binnen staan en toch gebruik maken van de houtgestookte ovens.  We doen dit meestal door direct bij een deur naar buiten te gaan staan.

Hebben jullie ook bijgerechten?

Zeker. Naast de pizza's kunnen we ook salades, pasta, antipasti en nagerechten verzorgen. Bij de offerte wordt altijd de menukaart meegestuurd. 

Wie zorgt er voor bestek en borden?

Niet nodig! Wij snijden de pizza’s in 8 punten. Deze worden op door ons verstrekte servetten uitgegeven.

Wat kost het?

Dat is sterk afhankelijk van de locatie, aantallen en tijdsduur. Vul ons offerteformulier in en u krijgt zo snel mogelijk een prijsopgave.

Worden de pizza’s al voorbereid?

Nee, enkel het deeg worden door ons de dag ervoor gemaakt. De pizza wordt gevormd en belegd tijdens de catering onder het toeziend oog van uw gasten.

Kan het ook in de winter of met slecht weer?

Jazeker! We hebben altijd een tent voor onze keuken bij ons.

Hoe lang duurt het voordat een pizza klaar is?

Omdat we de ovens tot 400 graden stoken duurt het slechts 2,5 minuut voor een pizza klaar is. Deze pizza snijden we dan in 8 stukken zodat iedereen steeds een stukje pizza eet.