Pizza cursus van Simon Giaccotto
Leer in een dag alle kneepjes van het vak
Naast de workshops pizza bakken voor groepen verzorgen wij ook een pizza cursus voor individuele inschrijving in samenwerking met TeesT. Deze cursus duurt een volle dag waarbij we alle aspecten van het maken van de perfecte pizza behandelen. Het vindt plaats in Apeldoorn.
Tijdens de dag worden theorie en praktijk afgewisseld. Naast pizzaiolo Simon Giaccotto van Viva la Pizza zal ook eigenaar van TeesT, vinoloog en TV kok Robert Verweij zijn bijdrage leveren aan deze cursus.
Meer informatie vind je op www.pizzacursus.nl
Sinds kort hebben we ook een kortere variant, de workshop.
Apeldoorn
De cursus wordt verzorgd in Apeldoorn bij Viva la Pizza. Door de centrale ligging aan zowel de A1 als de A50 is Apeldoorn voor iedereen makkelijk en snel te bereiken.
10:00 - 16:30
In 1 dag leer je alles wat een pizzabakker in spé moet weten. De dag bestaat uit theorie afgewisseld met praktijk.
Zakelijk en particulier
Of je nu een pizzeria wilt openen of simpelweg pizza wilt leren bakken voor thuis, deze cursus is voor iedereen die het écht wil leren.